Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

O ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ 2η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΧ. ΓΟΝΕΩΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΑΡΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ.
Ένα θέμα που απασχολεί σε παγκόσμια κλίμακα τις κοινωνίες, αυτό του Σχολικού Εκφοβισμού, γνωστού και ως «booling», θα αναπτύξει για 2η φορά ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, με μεταπτυχιακό στην Θεολογία και μετεκπαίδευση στις Παιδαγωγικές επιστήμες κ. Ηλίας Γεραρής, ΣΗΜΕΡΑ στην «Κροκίδειο Αίθουσα», ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, κατά την 2η Συνάντηση της σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεώς μας. 
Η εισήγησή του με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός, το σύγχρονο κοινωνικό άγος»κρίθηκε αναγκαία από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο να επαναληφθεί, καθώς τόσο η σπουδαιότητα του θέματος, το οποίο τείνει να γίνει κοινωνική μάστιγα, όσο και το ότι στη προηγούμενη παρουσίασή του κατά την Άνοιξη του 2014, λόγω κακής χρονικής συγκυρίας, δεν είχαν την δυνατότητα πολλοί απ’ αυτούς που θα ήθελαν να την παρακολουθήσουν να παρευρεθούν, το επιβάλλουν.
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική αυτή Συνεδρία, η οποία μπορεί στο μέλλον να καταστεί άκρως ευεργετική για εσάς και τα παιδιά σας. 
Η έλλειψη ενημέρωσης και η αναβλητικότητα  ας πάψουν να αποτελούν ενισχυτικές τάσεις αυτού του τρομακτικού κοινωνικού φαινομένου. 
Η παρουσία σας επιβάλλεται.