Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  Και καλά ο πολίτης ... βρέθηκε ξυπόλυτος στ' αγκάθια απόλυτα αποπροσανατολισμένος, γιατί δεν είχε άλλα εφόδια πέρα από όσα αντλούσε από τη ρηχή τηλεοπτική κουλτούρα, αλώθηκε πανεύκολα από το 'μεγαλείο 'των εκπροσώπων της ακροδεξιάς και κάποια στιγμή εκεί στις εκλογές του 2012 αναφώνησε "Μωρέ ,Χρυσή Αυγή, για να τους στείλω αδιάβαστους".

  Το τεράστιο ζήτημα όμως ανακύπτει, όταν σήμερα ένας βουλευτής, όπως ο υφυπουργός παιδείας της κυβέρνησης, βρίσκει τον ήρωά του στο πρόσωπο του Κασιδιάρη.
  Ενός τύπου που δέρνει γυναίκες και εκτοξεύει απειλές και ύβρεις από το βήμα της Βουλής λες και βρίσκεται στο πεζοδρόμιο. 
  Ενός τύπου που κατηγορείται για συμμετοχή σε κανονική εγκληματική οργάνωση, με μαχαιροβγάλτες που παίζουν μπάλα με τα κεφάλια μεταναστών και σφάζουν. 
  Δυστυχώς σφάζουν.
  Ο υφυπουργός παιδείας [πρώην πλέον ] ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στην βουλευτή του ΚΚΕ κ. Κανέλλη, ότι της χρειάζεται ένας Κασιδιάρης, εννοώντας τα χαστούκια που της είχε δώσει ο νεοναζιστής βουλευτής σε τηλεοπτική εκπομπή .
  Ότι τόσο εύκολα ένας εκπρόσωπος του έθνους, στηρίζει το 'προφίλ ' Κασιδιάρη δείχνει πόσο προβληματικό, βαθιά ανεπαρκές και λυπάμαι που το γράφω αρρωστημένο είναι το εκπαιδευτικό μας σύστημα.