Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΗΤΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ο. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 18  – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 16

Ματς με γερά νεύρα ήταν ο 1ος  αγώνας της Β΄ Εθνικής  για τον 3ο όμιλο, που διεξήχθη το Σάββατο 15-11-14 στο κλειστό της Πάτρας. 
Οι άμυνες και οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα. 
Καμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ σε κανένα διάστημα του αγώνα. 


Ο Βυζαντινός έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, παρ’ όλη την έλλειψη 4 βασικών παικτών, δίνοντας βάση στην άμυνα και με σωστές τακτικές κατάφερε να αποσυντονίσει τους περιφερειακούς παίκτες που ήταν όλη η δύναμη των Ελπίδων.
Το ημίχρονο έκλεισε 10-10. Το 2ο μέρος ήταν πιο νευρικό. Στο 55΄ με το σκορ να είναι στο 16-16, με επιθετική άμυνα ο Βυζαντινός μπόρεσε και δημιούργησε προβλήματα, αλλά 7
τελικές προσπάθειες κυρίως σε αντεπίθεση δεν βρήκαν το στόχο του τέρματος και 2 γκολ της αντίπαλης ομάδας διαμόρφωσαν το τελικό 18-16. 

Δήλωση Γιάννη Πανούση:
Ήταν μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη εκτός έδρας αλλά δυστυχώς την κλωτσήσαμε. Βέβαια είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες οι οποίοι κάποιοι από αυτούς είχαν αγωνιστεί στην Α1. 
Παρ’ όλες τις ελλείψεις μας, δημιουργήσαμε προβλήματα στην ανάπτυξη τους με καλή αμυντική λειτουργία. 
Δυστυχώς, αν και προηγούμαστε συνεχώς με 2-3 γκολ, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε νε περάσουμε στο σκορ με επιθετική άμυνα, αλλά και πάλι οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ. 
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μέγιστη προσπάθεια τους αλλά είναι και ένα μάθημα, άρα και μια ακόμα εμπειρία ότι ‘όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι’. 
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Ελπίδες Πάτρας: 
Γιογκαράκης-Τσαγγαράτος 6-Σπανός 5-Γραμμάτικας-Σταυρόπουλος 1-Κορκοντζήλας-Γκόλφης 3-Σωτηρόπουλος-Μακρυγιάννης-Γιογκαράκης-Αγγελόπουλος-Κολομενίδης-Βασιλάτος 3-Γραμμάτικας-Κωτσόπουλος

Προπονητής: Καραβελάς Ανδρέας.

Βυζαντινός Α.Ο. Κορίνθου: 

Γρούμπος-Φίλης 3- Πλιάκουρας-Θεοχάρης-Κάπης 2-Σταμούλης 7-Φύττας-Καρακώστας 1- Μπάμπης 1-Οικονόμου 1-Αντωνίου-Μελής 1.

Προπονητής: Πανούσης Ιωάννης.

Διαιτητές: 
Χρόνης-Κολλάρος: 
Με κάποια λάθη, κυρίως αβίαστα, αλλά τα περισσότερα εις βάρος του Β.Α.Ο.Κ.