Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΓΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Η Δημοτική Αρχή εκτός από τα μεγάλα και σημαντικά έργα που υλοποιεί σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων, πραγματοποιεί επίσης εργασίες που αφορούν  στην καθημερινότητα και διευκολύνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.    
Αναλυτικότερα, το προηγούμενο διάστημα  έγιναν  οι εξής εργασίες :

Τμήμα ηλεκτροφωτισμού: Πραγματοποιήθηκε το έργο ηλεκτροδότησης του τμήματος της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος του Δέλτα Κορίνθου έως το στρατόπεδο της πόλης.  
Με αυτό τον τρόπο φωταγωγήθηκε ένα σημαντικό οδικό τμήμα του Δήμου, ικανοποιώντας παράλληλα τις απαιτήσεις πολλών συνδημοτών μας. 
Επίσης φωταγωγήθηκε το παραλιακό μέτωπο της περιοχής του Αγίου Νικολάου Κορίνθου,  εξυπηρετώντας έτσι με ασφάλεια τόσο τους πεζούς που κυκλοφορούν τις βραδινές ώρες όσο και τους οδηγούς των σταθμευμένων οχημάτων της περιοχής.

Τμήμα Αυτεπιστασίας: Έγινε η αποκατάσταση  των βλαβών στην αγροτική οδοποιία  των Τοπικών  Κοινοτήτων  Αγίου Βασιλείου – Κλένιας - Χιλιομοδίου της Δ. Ε. Τενέας  καθώς επίσης της Δημοτικής  Κοινότητας Αθικίων  της Δ. Ε. Σαρωνικού. Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι, έως το τέλος του έτους, να έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας  όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.


Τμήμα Πρασίνου:  Πραγματοποιήθηκε η έναρξη  των εργασιών κλαδέματος των φυλλοβόλων δένδρων του  Δήμου μας καθώς και εργασίες καλλωπισμού των χώρων πρασίνου τόσο του κέντρου της Κορίνθου, - πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (περιβολάκια), Δικαστικό Μέγαρο, νησίδα οδού Εθνικής Αντιστάσεως, πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος), -όσο και των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων