Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

AΥΡΙΟ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝEΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΕΦΥΡΕΣ"

Ο απολογισμός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου "ΓΕΦΥΡΕΣ" και των παράλληλων εκδηλώσεων "ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ" θα δοθεί επίσημα στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί ΑΥΡΙΟ Δευτέρα
3 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου.
Θα προβληθούν αποσπάσματα από τις δραστηριότητες του φετινού φεστιβάλ και θα γίνουν ανακοινώσεις για τις επόμενες άμεσες ενέργειες.
Επίσης θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά στους εθελοντές και φορείς που συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του 1ου ημιμαραθώνιου αγώνα "Αθλος + Ενέργεια - Σύζευξης αρχαιολογικών χώρων - Αρχαίες Θέρμες + Ναός Ακραίας Ήρας".
Ένας επιπλέον στόχος της συνέντευξης τύπου-ημερίδας αυτής είναι να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ μας, καθώς και να κατατεθούν προτάσεις συνεργασίας από ιδιώτες και φορείς που ασχολουνται ή ενδιαφέρονται για τα πολιτιστικά/αθλητικά δρώμενα  για την επόμενη διοργάνωση του φεστιβάλ.
Στην εκδήλωση θα παραστούν οι αξιότιμοι δήμαρχοι Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, χορηγοί/υποστηρικτές καθώς και σκηνοθέτες/εκπρόσωποι ταινιών που συμμετείχαν/διακρίθηκαν στο φεστιβάλ "Γέφυρες".