Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ!!!

Τη στιγμή, που οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, έρχεται στο προσκήνιο...και νέο έκτακτο επίδομα, το οποίο αφορά σε υπαλλήλους. Tο επίδομα των 1.500 ευρώ, χορηγείται από τον ΟΣΕ σε υπαλλήλους του, οι οποίοι χρήζουν άμεσης βοήθειας.
Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς από πλευράς του ΟΣΕ, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Διαύγεια» έχουν αναρτηθεί δεκάδες ονομαστικές, εντολές
προς τις αρμόδιες ΔΟΥ για την πίστωση στο λογαριασμό των δικαιούχων του επιδόματος των 1.500 ευρώ, με τίτλο «Οικονομική ενίσχυση εργαζομένου συνεπεία εκτάκτου ανάγκης». Τις παραπάνω εντολές για το βοήθημα-επίδομα του ΟΣΕ υπέγραψε ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Θεοφανόπουλος έπειτα από σχετική απόφαση του ΔΣ, σύμφωνα με την οποία «καθορίστηκε ο τρόπος χορήγησης των Εργοδοτικών οικειοθελών παροχών, λόγω εκτάκτων αναγκών», αλλά και των αποφάσεων που έχει πάρει το ΔΣ για τον καθένα υπάλληλο ξεχωριστά, δήλωσε ο κ. Θεοφανόπουλος. Τονίζεται, πως μεταξύ των υπαλλήλων του ΟΣΕ, που θα λάβουν το επίδομα βρίσκονται όχι μόνον όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αλλά και όσοι εργαζόμενοι έχουν προβλήματα υγείας.